Zásady ochrany osobných údajov

Vaše osobné údaje uchovávame v bezpečí a narábame s nimi s úctou a rešpektom.

 

Ako zaobchádzame s osobnými údajmi, prečo a ako ich spracovávame.

Čo sú osobné údaje

Osobným údajom sa rozumie akákoľvek informácia týkajúca sa určeného alebo určiteľného subjektu údajov. Subjekt údajov sa považuje za určený alebo určiteľný, v prípade keď je možné subjekt údajov priamo alebo nepriamo identifikovať (napríklad na základe čísla, IP adresy alebo jedného či viacej prvkov, špecifických pre jeho fyzickú, fyziologickú, psychickú, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu). Zoznámte sa preto s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR
(Nariadenie o ochrane osobných údajov platné od 25.5. 2018).

Čo je spracovanie osobných údajov

Spracovaním osobných údajov sa rozumie akákoľvek operácia alebo sústava operácií, ktoré správca alebo spracovateľ systematicky vykonáva s osobnými údajmi, a to automatizovane alebo inými prostriedkami, predovšetkým zhromažďovaním, ukladaním na nosiče, zverejňovaním, uchovávaním, výmenou, triedením, blokovaním alebo likvidáciou.

Kto je správca

Správcom vašich osobných údajov je Laboratóriá Piešťany, spol. s r.o., Teplická 83A, 921 01 Piešťany (ďalej len „prevádzkovateľ“), spracúva vaše poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“). Prevádzkuje webovú stránku https://laboratoria.sk/. Vaše osobné údaje spracováva ako správca, t. j. určuje, ako budú spracované, za akým účelom a na ako dlho. Prípadne vyberá ďalších spracovateľov, ktorí s ich spracovaním budú pomáhať.

Kto je spracovateľ údajov

Spracovateľ vašich osobných údajov je PHARMONY s. r. o.,  Zbehy  309, 95142  Zbehy, IČO: 47807296, (ďalej len „spracovateľ“), spracúva vaše poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“). Prevádzkuje webovú stránku https://momhlohovec.sk/. Vaše osobné údaje spracováva ako spracovateľ osobných údajov, t. j. spracúva osobné údaje len v mene správcu osobných údajov.

Ako nás môžete kontaktovať

V prípade, ak sa na nás budete chcieť v priebehu spracovania obrátiť, môžete nás kontaktovať mailom: momka.hc@gmail.com alebo na tel. čísle: +421917125086.

Aké osobné údaje spracovávame

  1. Osobné údaje odoslané vo formulári za účelom objednávania sa na test PCR
    1. Meno, priezvisko, rodné číslo, dátum narodenia, adresa, mobilné číslo, email, číslo občianskeho preukazu / pasu, zdravotná poisťovňa.
    2. Tieto údaje využívame výlučne za účelom objednávania a vystavenia certifikátu. 
    3. Tieto údaje spracovávame po dobu existencie stránky https://momhlohovec.sk/

Komu môžu byť údaje sprístupnené

Osobné údaje sprístupňujeme prevádzkovateľovi za účeľom vyhodnocovania vzoriek PCR testov.

Sme oprávnení na vyžiadanie tieto údaje poskytnúť príslušným štátnym orgánom, podľa zákona a vy ste s tým oboznámený. Pre zaistenie niektorých konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážeme zabezpečiť vlastnými silami, využívame služby a aplikácie spracovateľov, ktorí sa na dané spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR. Sú to poskytovatelia nasledujúcich platforiem a služieb:

Poskytovatelia hostingu a správa webstránky:

  • Webglobe Yegon – hosting webu
    Webglobe – Yegon, s.r.o., Stará Prievozská 2, 821 09 Bratislava
  • Mgr. Frederika Kopčeková – správca webstránky
    Brandino s. r. o., Pivovarská ulica 77/11, 951 45 Horné Lefantovce

Zásady používania súborov Cookie

Súbory cookie
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o tvojich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  1. Požadovať od nás informáciuaké osobné informácie spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovanie osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie, aktualizáciu či opravu.
  2. Žiadať vymazanie vašich osobných údajov = právo byť zabudnutý.
  3. V prípade pochybností o splnení našich povinností so spracovávaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na momka.hc@gmail.com alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti môžete nájsť na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnil ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie cookies?
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.